Reviews

September 2016
Noor & Benjamin:
putkercoach review

Beste Jacqueline

Dankjewel voor alles wat jij samen met Ben & met ons in gang hebt weten te zetten. Het is ongelooflijk hoeveel er op allerlei gebied is veranderd en op zo’n positieve manier. Eeuwig dankbaar voor je fantastische coaching, de goede vragen op het juiste moment, je intuïtie en de expertise die het samen deed komen. We zijn er echt ontzettend blij mee. Voor ons, voor onze kindjes en de toekomst.

Dank !!

April 2016
Jurgen van der Poel, Hilversum:
Jacqueline Putker ken ik inmiddels meer dan 20 jaar.
Rond mijn 30e kreeg ik diabetes type 1 en werd via de internist verwezen naar Jacqueline in de rol van diabetesverpleegkundige.
Vanaf het begin bleek dit een hele goede zet. Jacqueline is erg aardig in de omgang, zeer deskundig, maar vooral ook praktisch. Zij weet  mooi op het snijvlak van medicijnen, mens, maatschappij en mogelijkheden, voor jou de juiste ondersteuning te bieden. Soms probeert zij met de juiste toon en timing een duwtje in de goede richting te geven. Nooit dwingend, altijd ondersteunend, van haar neem je het aan. Soms, bij een eigenwijs persoon als ik, blijkt de kracht ook in de herhaling op een ander moment te zitten.
Jacqueline  weet zich heel erg goed in de persoon-, de werk- en privé omstandigheden te verplaatsen en dat als uitgangspunt te nemen.
Daardoor heeft zij er mede voor gezorgd dat ik serieus maar wel ontspannen  met mijn suiker heb leren omgaan. Door de vele adviezen en ‘ tips & tricks’  ervaar ik dat ik weinig beperkingen ken en volop van het leven geniet. Last but not least, mijn suikerwaarden zijn goed onder controle.
Uiteraard gun ik niemand suiker. Mocht het er toch van komen dan gun ik iedereen Jacqueline Putker als diabetesverpleegkundige!